Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Folytatom spot helyeket. Egyik sem 100%, mert ha az ellenféltől valaki pont erre jön bukott a mutatvány, de a küldetés teljesítésekor itt szoktam próbálkozni.
Highway, F5-E5, bbokor, vagy a híd mellett
Arctic region, F6 bokor
Sacred Valley, F6
Kharkov, H5 a ház melletti bokor, ezzel a térre menőket lehet spotolni
Erlenberg, E2
El Halluf, D4 dombon levő bokor -
Greentea
senior tag
Köszi szépen!
Remélem összejön és azután már csak az lt-15 van hátra ami szerencsére már többször össze is jött.(#40394) Atti777
Az ELC fun tank volt, csak az a baj vele, jelen esetben, hogy a küldit csak tier 6-tól felfele engedélyezi így az sajnos nem opció.PTA-t én csak akkor tudtam megvenni amikor elköltöttem már free XP-m, stockosan pedig nem nagyon ment vele a játék így gyorsan véget ért a közös pályafutásunk.
E50 ebből a szempontból nekem jobban bejött és azt is free xp nélkül húztam ki. -
válasz
Greentea #40389 üzenetére
Ja, az ELC-nek brutál jó camoja van, bár a látótávja gyengébb, de egy low tier meccsben az ellenfélnek sem lesz jobb...
A Ru megvan, de az Indien is, és mivel mindkettő a PTA-hoz vezet, viszont nem adódik össze a velük szerzett tapasztalat, és az Indienen több xp van (ráadásul arról kevesebb is kell), ezért a Ru-t most hanyagolom, amíg ki nem fejlsztem a PTA-t, mert nem szeretném, hogy egy csomó xp feleslegesen maradjon rajta.
Ezért nem sokat mentem a Ru-vel, de abban a pár csatában nekem nem volt zavaró a lassú lövedék, pedig hallottam már róla előtte, és kicsit aggódtam is miatta -
emre
veterán
válasz
Greentea #40389 üzenetére
Elég sok pályán meg lehet, csak nem a szokásos helyeken. Itt nem fontos hogy lőni is tudják őket, csak túl kell élned és nyerni. Szóval a fő haladási útvonalakat kell spotolnod, és lényeges, hogy időben lelépj.
Egy példa Steppes-ről.
A standard spot helyeken kívűl:
Mines, egy bázis foglalásos móka G2 bokor.
Ruinberg, E7 bokor (kicsit eséllyel, mert megláthatnak.
Fisherman's Bay, F4 bokor, a ház mellett
Serene Coast, E4 bokor a két ház között.(#40384) Enzolord
Igazából nem így van, csak piszkoskodtam egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max