Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy74
őstag
válasz
Kiki18 #144181 üzenetére
Grillèvel nem bírtam 6k-t sebezni.
Viszont elővettem az OB 268-at nekem azzal meglett talán 3-dikra.
Most mèg jobb is lesz a patch után mert buffot kap főleg a lövedék sebesség az ami jót tesz majd neki
Viszont az soha 15 nekem se jön össze.
Tegnap 1 vok M40/43-mal az se elèg legutóbb BC-vel az se elèg....
Egyszerűen nem azt lövik amit odaláncolok...
Gondolkoztam kisebb 6-7artyt kène visszavenni hátha azzal menne -
galervin93
addikt
válasz
Kiki18 #144181 üzenetére
Ezt pl. az imént futottam, ezért mondom hogy néhány tíz kör alatt tuti bead egy ilyet. A 8ezer sem olyan elérhetetlen vele szerintem, ahhoz sem kell sokkal nagyobb csoda, csak okosba' kell tolni. Én mondjuk a snipeolás helyett a heavyk mögötti játékstílust jobban kedvelem, persze nem nehéz vele túl agresszívnak lenni, a mobilitása nagyon jó.
-
galervin93
addikt
válasz
Kiki18 #144181 üzenetére
Nekem is elég lenne a másodlagos (ez lenne az SPG), vagy a HT15 elsődleges.
TD a Grille-vel lett meg, de már elég régen, addig hajtottam míg be nem adta, azzal szerintem pár tíz kör alatt össze lehet lőni, elég egy picit hosszabb csata hozzá, hogy legyen idő sebezni.Közben egy hazánkfia gyöngyszem tört angollal (már a nickneve is...) próbálja elmagyarázni, hogy mekkora király volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest