- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz
nyunyu #111081 üzenetére
Kedvezni kellett a CoD rétegnek, így ma már nem tankokkal játszunk, hanem golyószóró papírmasékkal.
Többek között ezért kapok manapság agyf@szt, pluszba épp WZ-111-4et húzok, már csak a motor hiányzik belőle, de rengeteg van az AXből, így szinte folyton T10et kap, (SZINTE, néha azért lehetek én is trógermészáros vele), valamint azért szokni kell megint a medheavy keverék stílust. Régen volt már IS-8am.
Jó hír a top of three módosítás módosítása, így azért előbb kapok kedvet az IS-7 újra megvételéhez. Néha azért jó gép volt az...
Hja és igen: Dehogynem adunk el T10et és prém tankot is. T10 artyt meg annál inkább, ha használhatatlan hulladék. Artynerf előtti OB261 jó volt, nerf után 200 csatát még beleraktam. Majd eladtam. Később meglett a T92. 124 csata 54%WR ment az is a levesbe. Ma nagyobb artyval nagyon kell kapd a pozitív RNG-t, hogy valami hasznosságot is érezz, ha az nincs meg, akkor rengetek olyan csatád lesz, ahol nem csak hogy 0 damaged lesz halom trackkel, vagy még azzal sem, mert gyak full rászűkülve 100 méterre arréb lő folyton, de még le is darál valamilyen kis mitugrász light, mert mindenki sz@rik a fejedre.
Kelvin: Az sem. Baromi hosszú töltésidő, baromi vacak pontosság, és nem vagy elég páncélozott sem egy komolyabb közelpofozkodáshoz. A pontosságot meg említettem: messze van egy snipertől. A HESH lőszer jó hatékonyságú használatához szintén nincs pontosságod, az AP meg nem akkora nagy maflás.
De ha már említetted, megyek is vele egy kört. Nagyon poros már az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged