- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
kchryss #168646 üzenetére
/és Jr1994/ : Köszi, akkor elindulok a rögös úton, egyelőre csak turistaként. De ha nem lennének ilyen balekok, mint én, ászból is kevesebb lenne...
Tegnap Párizsban sikerült két tankot is kilőnöm halálom előtt, ez nálam már jónak számít. Sivatagban bóklásztam a dűnéken, valszeg a városban zajlik a csata. Siegfried vonalnál mire körülnéztem volna, több oldalról is kilőttek. III.-as tankjaim próbálgattam óvatosan.
Barret001 :
Én biztos vagyok benne, h profik is lejönnek gyakran I-II. tierbe gyilkolászni, néha csapatostul. T2 Light, M2 Light, Panzer I.C - két perc alatt halott az összes ellenfelük. És néha profi tüzérek is vannak, igen pontos belövésekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Tesla topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged