-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazából lehet, hogy ők azért lilák, mert tudják, hogyan kell meglőni a hajódat. Ezzel persze nem állítom, hogy nincs manipuláció, mert van, de ennek egy részét ki tudod védeni.
Én pl nem tudom, hogyan kell jól célozni, nem is leszek lila soha (hacsak nem nyerek az eurolottón).
-
LK
addikt
Volt egy accom, hangyányival az átlag felett, mindenben a jó tartományban (kivéve cirkák, cv-k). DD,BB átlag felett, cirkák átlag alatt. Német BB-k T8-ig , többi BB T6-ig kifejezetten jól mentek. DD-k nagyon jól mentek(JPN+USA). (Direkt nem statbuzulok) Nem használtam prémcuccokat,prémet,prémhajót, 5-10 ezrenként használtam fel az fxp-t, nem ugrottam át semmit. Hagytam a francba az egészet, mert volt egy egész hónap, hogy minden harmadik meccset buktam. Kihagytam hnegyed évet.
Új accot nyitottam, full BB-vel. Azért gondoltam, mert BB-kkel jó voltam. Prém idővel,felzászlózva,prém fogyóeszközökkel, jó menedzsmenttel, és kevés játékkal (3hét) eljutottam FR+Brit ágon T-8 ig. A csatákat úgy játszottam, hogy jó pozíciót kerestem, és elég jó átlagsebzéssel lehoztam a legtöbb csatát.
És egyszer csak véget ért a mese. Alacsony tierben is 40%-ra visszaestem majdnem minden hajómmal.kb. 2 csónakkal maradtam 58% felett. A többi leves. És fogalmam sincs mit csesztem el. Semmi összefüggésre nem tudtam rájönni, mert itt lassanként tételesen cáfolva lett mind. Most megint szüneten vagyok. Persze volt közben egy cv rework, de nem akarom ráfogni. És nem játszok máshogy, mint annak idején.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Stellar Blade
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Asustor NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest