-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
Sziaszok.. Most kalapálom az oldalamat össze.
és egy valamit nem találok ( többet sem, de most ez lenne a fontos)
Összeszedtem az oldalhoz tartozó képeket, szépen könyvtárrendszerbe csoportositva stb stb....
De nem találok olyan média kezelő felületet ahol az egészet fel tudnám tölteni...
eggyesével meg felpakolni a 350 képet kicsit kemény meló lenne...
Töltsek le valamien könyvtárkezelő bővítményt?
Amugy jól tippelem hogy a WP-n belüli vezérlőpult - Média - Médiatár ban található képek , könyvtár szerint a /home / Public_html / wp-content / uploads / 2023 mappába kerülnek?
köszönöm! -
SwissAirplan
aktív tag
Sziasztok..
Sok oldalnál látok Statikus Hétteret, helyesebben egy adott block nak van statikus háttere..
tehát ha görgetem az oldalt lefelé. akkor annak ellenére is az adott block háttere egy helyben marad, hasonlóan mint itt [link]
Ezt hogy tudom elérni?
NicePage-el szerkesztek...
A következő kérdésem, majd a többnyelvű oldal lessz, de mindent csak szépen sorba
Köszönöm -
SwissAirplan
aktív tag
Noss! Elvégeztem a Youtube egyetemet WP-ből
Viccet félretéve, ha az ember utánna olvasgat... És az elején kap egy két jobb infót hogy merre induljon, akkor elég pofás oldalt lehet összehozni! Persze Full sablonszaga van... de nem is baj...
Nekem ugy néz ki hogy a Nicepage az ami bevàllt! Valószínű hogy tul is fogok lépni az ingyenes verziójàn és megveszem a liszenszet hozzà...
Viszont....
Az oldal alján a làbléc alatt megjelenik a " WordPress Theme
created with
WordPress Website Builder...
Ezt el tudom e tüntetni valahogy?Anno Joomlánál átváltottam html nézetbe... Kitöröltem a kódbol ezt a részt és mentettem...
De itt nem találok ilyen lehetőséget!
Vagy ha liszenszelt lesz akkor eltűnik?
Köszönöm -
SwissAirplan
aktív tag
-
SwissAirplan
aktív tag
Nagyon köszönöm az infót!
Ha jól olvastam, akkor az Elementor az egy beépülő "modul" és a free illetve pro verzio tartalmazza az oldal editort, illetve a "szintesablonszerkesztőt"Érdekes ez a rendszer, és javában eltér a régi Joomla verziótól, de ha jol tippelem akkor egy statikus oldalnál ilyenre nincs szükség!
Most nézem hogy az artisteer is tud WP re sablont exportálni...
Ha jol értem, ha van egy olyan sablon ami minden értelemben passzol az elvárásaimhoz ( mondjuk megvett vagy Artisteer-el megrajzolt, kialakított,)
Akkor nincs más dolgom, csak a sablont betölteni, és utàna a WP sajàt ingyenes Oldalszerkesztőjével felvinni az oldal tartalmát....Vagy nem teljesen?
-
SwissAirplan
aktív tag
Sziasztok!
Össze szeretnék rakni, egy alap, 4 oldals weboldalt....
Anno Joomlára Artisteer-el elég pofás dolgokat dobtam össze... De az artisteer csak Joomla3.x ig támogat... Most a 4.3 fut... Illetve mindenki azt mondja hogy a joomla már elavult.. és a wordpress jobb...
Van ehez is olyan témaszerkesztő, amibe egyszerűen összekattintgatható egy sablon?
Vagy tegyek fel egy 3.7 es joomlàt?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest