-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Google-lel kapcsolatbna kérdeznék... van egy weboldalom, ami csak egy statikus weboldal Elementorral szerkesztve. Feltöltöttem eg XML webhelytérképet, és most minden kép meg elem az oldalról, megjelenik a keresésben. Próbáltam törölni egyesével, a google seach console-ból, de amint kitörlök pár URL-t, helyette megjenlik másik 3. Hogy tundám alapból úgy kezdeni, hogy csak az a pár url jelenjen meg, amit én szeretnék?
Ahogy ezt a kérdést írtam eszembe jutott, hogy esetleg manuálisan szerkesztem az xml-t? Ez megoldható?
üdv
-
olloczky
senior tag
válasz
bence092301 #5707 üzenetére
Nekem az mhosting-nál van wordpress tárhelyem, csak ajánlani tudom őket
-
olloczky
senior tag
Hali
Amikor elkuldesz egy linket pl messengeren akkor megjelink a link alatt egy leiras, meg egy kep is. Ennek a kis dobozkanak mi a pontos neve es hogy tudom szerkeszteni, azt ami megjelenik benne?
Elore is koszi
Udv -
olloczky
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném elérni, hogy ha egy menüpontra kattintunk, akkor az az adott oldalon belül vinne az adott szakaszhoz. Tehát ha rákattintok, hogy kapcsolat, akkor ugyanazon az oldalon tekerjen lentebb a kapcsolat részhez. Erre egy ilyen megoldást találtam: [link]. Tényleg ilyen bonyolult a megoldás hozzá, vagy tudtok valami egyszerűbbet?
üdv
-
olloczky
senior tag
válasz
adatfalo #3238 üzenetére
Szia
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, ez a chrome-os megoldás tetszik! A sulinak már újabb honlapja van, nem az az 5mp-es. Bár be se linkelem, mert az talán még gázabb (meg nem is én csináltam)..
Annyira nem is érdekel, hogy néz ki, mert a célközönség sem az, akinek az számít, hogy hogy néz ki egy weblap. A tartalom legyen rajta normálisan feltöltve és kész. Viszont a téma váltás biztos lesz, amiket most linkeltél még nem is láttam ezelőtt
-
olloczky
senior tag
Hali
Lenne pár kérdésem egy iskola iskola honlapjával kapcsolatban, amit én szerkesztek. A főmenüelemeknek és a legördülőmenü elemeknek a szövegét szeretném átszínezni feketére. A honlap címét is szeretném átszínezni, illetve rögtön alatta és a fejléc képe között van egy fekete csík azt szeretném eltüntetni még.
Engedélyeztem a regisztrációt és bejelentkezést ám ha valaki regisztrál sima felhasználóként (subscriber) akkor van egy olyan oldalsávi menüpont, hogy honlap adminisztráció, amin ugyan kevés dolog látszik, mégis szeretném ha nem lenne ott.
Előre is nagyon szépen köszönöm
üdv
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
A suliban ahol dolgozom egy weboldalt csináltunk az egyik tagintézménynek itt. Kérdésem: hol tudom megváltoztatni a fekete menüsor színét?
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- XPEnology
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-roller topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest