- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Home server / házi szerver építése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
olloczky #5677 üzenetére
Szia!
Van ahol Social meta adatoknak hívják (Open Graph protocol http://ogp.me/). A legegyszerűbb ha telepítessz egy SEO plugint ami kezeli ezeket és lehetőséget ad arra, hogy szerkeszthesd! Én az All in One SEO-t szoktam használni , amin belül még telepíteni kell az említett Szociális meta funkciót. Így már meg fog jelenni egy ablak a bejegyzés szerkesztésénél, ahol a címet, leírást és adott esetben más featured image-et is megadhatsz.
Amit még érdemes tudni, hogy ha a facebook már bescrappelte az adott hivatkozást, akkor nem biztos, hogy a fenti változtatások egyből meg fognak jelenni, ehhez való a https://developers.facebook.com/tools/debug/ ahol debuggolni tudod a linket és újra scrappelni, hogy a már jó meta adatokat szívja be a facebook!
-
válasz
olloczky #5642 üzenetére
Ha a horgonyt megtaláltad és kijelölted hova mutasson (pl bekezdés címe), akkor az aktuális horgony nevét amit megadtál neki #horgonynev módon a menübe felveszed saját linkes hivatkozásnak. Én is használok ilyet.
Gomb példa:
Valami gombnévhttps://sajatoldal.hu/oldalneve#horgonynev
-
adatfalo
senior tag
válasz
olloczky #3237 üzenetére
Szia!
Szívesen segítek, tekintve, hogy én is miskolcon születtem, de engedj meg egy kritikát. A jelenlegi weboldal, az említett módosítások ellenére se lesz szép. Nagyon 90'-es évek. Miért nem választasz valami szép, már majdnem kész template-et (akár ingyen), vagy potom pénzért. Ahogy látom az iskolának jelenleg is van egy weboldala, felépítésétől eltekintve nem tűnik sajnos jobbnak/szebbnek.
Egyébként a sidebar tartalmát (az oldalsáv) a widgetek menüpontban (Megjelenítés->Widgetek) tudod módosítani, így ott tudod eltüntetni az Adminisztrációval kapcsolatos dolgokat.
Ha továbbra is úgy gondolod, hogy ezt a template-et szeretnéd csiszolgatni, akkor írj és segítünk a css módosításában (chrome-ban amúgy egyszerű rájönni, hogy mit kell módosítani: jobbklikk az adott objektumra, Vizsgálat-> és láthatod a forráskódját, illetve a CSS-t is, amit élőben szerkesztve láthatod, hogy mi módosul, ha tetszik az eredmény, akkor ezeket a módosításokat kell ténylegesen is elvégezni a style.css file-ban és felülírni az ftp-n.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Xbox tulajok OFF topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest