-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
A GDPR részével szenvedek épp a weboldalamnak. Megnéztem, hogy az oldalam jelenleg milyen cookie-kat használ. Viszont, hogy milyen kategóriába tartoznak (technikai , marketing stb) azt hol tudom megnézni, hogy rendszerezni tudjam a leírásban?
-
dangerzone
addikt
Esetleg arról van valami információd, hogy mennyire okoz lassulást ha mondjuk a Jatpackből 10 plugint aktiválok? Van valami határ, ami fölött nem érdemes növelni az aktív pluginokat?
Eddig egyébként a contract form 7, disqus, spam elleni pluginok, ~ 6-7 plugin van aktiválva.
-
dangerzone
addikt
Alapból telepítve volt a wordpress oldalamon a "jetpack" plugin. Ezt érdemes aktiválni / beállítani? Milyen plusszt ad?
-
dangerzone
addikt
Még annyi kérdés, hogyha nekiállok létrehozni a weblapomat / valamit szerkesztgetek, akkor az egyből megjelenik publikusan, vagy esetleg van valami beállítás, hogy mikortól aktiválódjon egy oldal?
-
dangerzone
addikt
Köszi a választ.
Még a tárhelyen vacilálok, és most meg is keveredtem picit. Nem feltétlenül ragaszkodom a .hu Domain-hez, de a tarhely.eu-n évi 19.000-ből már van 7,5 gb tárhely, napi 20.000 látogatót elbíró csomag, míg pl a wp engine 25k látogató/hónap és 35$/hó, ami rettenetesen drágának tűnik első blikkre.
GoDaddy-n is nézehettem, de ott is valami brutális ár jött ki. Eredeti tervem max havi 2.000 Ft volt.
Ezek tényleg ennyire drágák, vagy én nézek be valamit?
-
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Egy wordpress alapú honlapot szeretnék csinálni, ami egy település híreivel foglalkozik. (hasonló lenne, mint modjuk egy Index.hu) Tudtok valami ingyenes template-et, ami megfelelő dizájnnal rendelkezik erre a célra?
Vagy esetleg egy fizetős template sokkal több lehetőséget nyújt ? Még kezdő vagyok a téren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest