Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz
Secretive
üzenetére
Az elsőre nincs ötletem, max. cache ürítés, adatbázis karbantartás, ezek az ilyen rejtélyes hibák egy részét megoldják. Vagy nem.
A másodikra egyszer találtam egy olyan plugint, ami a termék súlyát veszi figyelembe, remekül lehet vele postaköltséget kalkulálni.
Hátha lehet valamit kezdeni vele. -
The DJ
addikt
válasz
Secretive
üzenetére
A developer console vagy Firebug mutat hibát? Az összes többi plugin kikapcsolása megvolt egy próba erejéig?
Már rég használtam wp-e commerce-et, de lehet, hogy valami Javascript vagy Ajax gond lesz, főleg ha Ajax segítségével frissíti a kosarat. Ha van mód rá akkor ezt is meg lehetne próbálni kikapcsolni.
-
The DJ
addikt
válasz
Secretive
üzenetére
Nem biztos, hogy jól értem a kérdést, de ha mégis, akkor csak annyi a titok, hogy kimásolod a kívánt oldalak/bejegyzések URL-jét (permalinkjét) a böngészőből és mikor új menüpontot adsz hozzá akkor link-ként adod meg (bemásolod a kívánt oldal URL-jét és adsz neki egy címet). Így bármit kitehetsz almenüként, akár belső linket, akár külsőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Eladó NAS HDD - WD Red 8TB 3.5" 5400rpm 256MB SATA3 (WD80EFAX)
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- AJAZZ AK820 PRO Billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi