Hirdetés
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- OLED TV topic
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
kicsit meglep, hogy ezt alapból nem kezeli (vagy nem tudjuk, hogy kezeli) a WP.
a linkelt két megoldás már erről szól, köszönöm, bár kicsit variálós.közben próbálgattam, és rájöttem egy az általad is ajánlotthoz hasonló, de buherátorkodásmentes részleges megoldásra, hátha máskor még valakinek eszébe jut hasonló agyrém.

a lényeg, a wp kategórizálásában van, de amíg a bejegyzéseket lehet,addig az oldalakat számomra rejtélyes okból nem lehet (nem látom, hogy lehet) kategorizálni, csak menüsíteni,almenüsíteni, de nekem már ez is megfelel, létrehozok egy menüt,amiben egy vagy több kategóriához sorolt tartalmat akarom megjeleníteni, és így az adott kategorizált híreket (bejegyzéseket) automatikusan megjeleníti már ez a menüpont, pont úgy,ahogy én szeretném.
köszi az ötleteket és az aktív segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest