- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- RAM topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Steam Deck
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- TCL LCD és LED TV-k
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
CharlieDrop #8926 üzenetére
Én legutóbb egy időpont foglaló, lemondó rendszert írtam, amiben dátum tartományokat lehet kiválasztani, hogy akkor van ügyfél fogadás, és az állandó ügyfelek is dátum tartományokat adhatnak meg, hogy akkor jönnének vagy nem jönnének a szolgáltatásra. Nem igazán találtam semmi hasonlót, a legtöbb időpont foglalónál nem napokat, hanem órát vagy jobb esetben órákat lehet foglalni. A végén írtam egy komplett dátum tartomány kezelő könyvtárat meg naptár megjelenítőt hozzá. Valószínűleg WP-nél is ugyanitt kötöttem volna ki, esetleg áthegesztettem volna az egyik plugint, nem tudom biztosan, viszont ilyen alap dolokkal, mint beléptető rendszer, ügyfél regisztráció, jogosultság kezelés, layout, design, stb. alig kellett volna foglalkoznom, ami tök jó lett volna, mert az érdemi részére tudtam volna koncentrálni a projektnek, és jóval hamarabb végeztem volna vele.
Azért van benne némi extra, mármint van tengernyi hook és wp függvény, amiket érdemes valamilyen szinten fejből tudni, ha gyorsan akar haladni az ember. Viszont tegnap találtam egy tök jó video sorozatot plugin fejlesztésről, meg van dokumentáció is, úgyhogy beleásom magam, aztán néhány hét múlva már menni fog szerintem. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - AQUA garancia 2026.04.20
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest