- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CharlieDrop #8655 üzenetére
áhhh
Kértem a srácot, akié a weboldal, hogy hova költöztessük, mert az olcsóbb és gyorsabb. De nem, valaki ajánlotta neki ezt a csodás szolgáltatót. Már az is gyanús volt, hogy nincs cpaneljük, csak valami tákolt fapad. Tesztelni pedig semmit nem lehet, amig nem náluk van a domain.
Most, hogy átregelték, kiderült, hogy a webes levelezőfelületük (az oldal tulaja max azt tudja használni) nem is az övék, át van irányítva valahova. Az pedig valami ismeretlen megoldás, amibe a régi leveleket csak MIME vagy Mbox formátumból lehet. A korábban használt Roundcube-ból meg ugye ilyet nem lehet exportálni...Az új helyen ráadásul olyan a levelezés, hogy hiába csatlakozok hozzá outlokkal, az outlookban meglévő korábbi leveleket nem szinkronizálja fel. Egyáltalán nem szinkronizál semmit. Lehet küldeni webes felületről is, outlookból is, de a webesen nem látszik, amit az outlookból küldtek. Az meg végkép gáz, hogy az outlookban meg semmi nem látszik. Amit onnan küldtem, az sem. A bejövők sem. (Kipróbáltam még két másik gépen is, mert iolyet még sosem láttam. Mindenhol így működik.)
Itt tele lett velük a poharam. Gondoltam átirányítom az egész domaint az én tárterületemre.
Ja....Ahol meg lehetne adni a beállítást, még nem látszik a domain.
Jó, akkor csak a levelezést irányítom át, a dns admin látszik, tudok megadni rekordokat.
Át is irányítottam a saját tárhelyemre. Ott is Roundcube a webes felület, legalább a barátom ugyan azt látja majd.
Oda bemásoltam a megfelelő mappába a régi leveleket, működött is mindent faxán, egyet kivéve! A gmailes email címek visszadobták a levelet.De legalább ma is tanultam valamit: Lehet, hogy nem is csak ilyen felállásban, de ilyen esetben biztos, hogy ha a domain más kezeli, mint aki küld róla, fel kell venni az SPF és DKIM txt rekordokat. Ezekkel lehet hitelesíteni, hogy a küldöé a domain név. Hotmail nem alergiás rá, pont lexarja, oda beérkeznek a levelek, a gmail viszont figyeli.
Nem annyira WordPress a téma, sorry, de oldalköltöztetésnél a levelezés is érdekes lehet, gondoltam leírom, milyen láma voltam ma.
Egyébként az új fapad szolgáltatónál a barátom által tákolt tetű lassú, optimalizálatlan wp site is egész elfogadható sebességgel tölt végre be. Szal gyorsabb lett! legalább.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- sziku69: Szólánc.
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- LG 27MK600M-B 27 IPS Full HD monitor eladó
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő
- Makulátlan!Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,ÚJ AKKU!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest