- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Mini PC
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
válasz
#57018880 #5555 üzenetére
Nemrég váltottam szolgáltatót, hazairól hazaira és ég-és föld a különbség a régi és az új között sebesség tekintetében (is). Wp-t használok (van az oldalammal még mit dolgozni, de majd csak februártól lesz rá időm finomítani), és ezt a szolgáltatást (ha jól értem ezt hiányoljátok magyar szolgáltatóknál, vagy valami hasonlót):
A lassú PHP kódok ellen a gyorsító szolgáltatás a bekapcsolást követően két fronton indít támadást:
1. Fast CGI: A PHP értelmező a szükséges forráskódok fordítása után nem áll le, folymatosan futó programként várja a további kéréseket. Ezzel kérésenként megspórolhatjuk azt az időt amíg a webszerver elindítja a PHP értelmezőt. Tárhelytől és a PHP gyorsítóval gyorsított weboldalak számától függően egyszere több értelmező is rendelkezésre áll, így a párhuzamosan érkező kérések kezelése egyidőben történhet.
2. Opcode cache (64MB oldalanként): A lefordított PHP forráskódot eltároljuk a memóriában és ha egy következő kéréshez szükséges forráskód már rendelkezésre áll, felhasználjuk, ezzel megspórolva a fordítási időt. Ezzel jelentős sebességnövekedést érhetünk el, főleg összetettebb PHP keretrendszerek esetén (wordpress, joomla, drupal, stb...)Engem annyira meggyőzött (cégnevet nem írok, ha lehet akkor szívesen megosztom), hogy idehozom a maradék (statikus) oldalamat is. Az ügyfélszolgálat nagyon jó, eddig bármit kértem, megoldották. Ha jól sejtem, saját rendszert használnak, amit folyamatosan fejlesztenek, illetve egyedi megoldásokat is megvalósítanak. Példa: az egyik oldalam egy kvázi kínai ár-gép, 8-10 weboldal árait frissítem és jelenítem meg naponta 2x, plusz egy csomó akciós ajánlat árai is frissülnek. Ez a régi szolgáltatóm nem tudta lekezelni, állandóan 501-es (azt hiszem ez volt a hibakód, rég láttam) kóddal szembesültem ha épp árfrissítés volt. Eleinte itt is, bár ritkán, de miután megírtam a gondom, kaptam extra memóriát erre a célra, azóta kiválóan működik.
Persze egyszer ha majd kinövi magát az oldal, akkor VPS, de addig ez így tud működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Wii U
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Macska topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest