Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerinted mennyire érdemes önállóan nekiállni , ha Webshop (is) lenne a cél ?
Szerintem attól függ mi a célod vele, sajnos a WP hatalmas ökoszisztémája ugyanannyira előnye mint hátránya, elég nagy az üzleti célú hype ködösítés körülötte.
Alapvetően blognak, kis céges oldalnak tökéletesen megfelel. Azonban elég sok az 20-30 pluginből összedobált "alkalmazás", amikkel fájdalmas dolgozni. A sablonokban gyakran helyeznek el kódot aminek pluginban lenne a helye, és sajnos fordítva is igaz. Mivel a WP elég engedékeny, relatíve könnyű fejleszteni cserébe egy idő után "spaggeti dszungel lesz, meghúzol egy szálat valahol és meg vele az egész"
.Ha magadnak, ismerősnek készíted az okés, ugyanakkor szerintem komoly tech háttér nélkül felelőtlenség eladni WP instancokat, mert egyéb vonzatai is vannak mint, hogy "fent van, megy" az oldal.
Általában engem olyanok keresnek meg WP projektekkel akik marketing tanfolyamon tanulták, hogy ez a csúcskirály megoldás minden webtech problémára
. A cégek 99%-nak biztosan nem válik előnyére, hogy a marketinges választja ki, hogy milyen webtech kell nekik.TLDR;
Sokkal mélyebb a szakma mint, amilyennek "eladják", így szerintem a főleg marketingeseknek érdemesebb lenne társulni, együtt dolgozni olyanokkal akiknek a webfejlesztés a specializációjuk, amin belül a WP is lehet további specializáció.
Milyen tanfolyamon veszel részt? Jöhet priviben is ha nem publikus, engem érdekelne, hogy mit ígérnek/tanítanak meg egy ilyen kurzuson.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Path of Exile 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.
. A cégek 99%-nak biztosan nem válik előnyére, hogy a marketinges választja ki, hogy milyen webtech kell nekik.