Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Köszi szépen! Elolvastam a leírásodat is erről, de megnéztem, és a tárhelypark alapjáraton ezt a 301-es átirányítást végzi el a cpanel-en keresztül, úgyhogy most azt fogom használni
Nagyon köszönöm a wpszaki-n a "költöztetős" cikkedet is, mert pontról pontra követve a lépéseket, tökéletes lett a migrálás más domain alá!
-
Flowtation
őstag
Szia!

Nagyon köszönöm, mindkettőt felraktam, szépen működik. A bejegyzéseknél azt vettem észre, hogy ha megosztanám a bejegyzést, akkor minden szöveget megoszt a headertől kezdve az előző hirhez mutató linkig. Lehet valahogyan változtatni, hogy a bejegyzésekben csakis és kizárólag a beirt szöveg legyen? Erre gondolok, hogy ne látszódjon se, hogy ki irta a bejegyzést, meg mikor, stb.A naptárnak nem lenne semmi különleges funkciója, közben rájöttem, hogy azokat a napokat emeli ki, amikor volt bejegyzés, egyébként jól van ez igy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi