Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
janesart
üzenetére
Pluginnal nem nagyon lehet átszabni a sablon kinézetét sajnos. Vannak próbálkozások a tartalom könnyed szerkesztésére és bonyolultabb elemek pár kattintásos beillesztésére (lásd Visual Composer), de ezekkel sem tudsz belenyúlni a sablonba, mindössze a bejegyzés/oldal szerkesztését könnyítik meg. Egyre több prémium sablon érkezik viszont brutál összetett és profi beállítási panellel, azokon keresztül pedig szinte minden paramétert tudsz módosítani a vezérlőpulton keresztül. Az Avada az egyik ilyen közkedvelt sablon, na ott aztán nincs határ.
Ha viszont a saját sablonodnak nincs ilyen komplex beállító felülete, akkor nem marad más, mint a kézi szerkesztés. Ehhez egyébként még nem is kell annyira PHP tudás, csak egy közepes HTML/CSS. Igaz, hogy PHP fájlokat szerkesztgetsz, de neked csak a HTML vagy CSS kódot kell módosítani az esetek túlnyomó többségében ahhoz, hogy kicserélj vagy beillessz egy képet. Ahhoz, pedig, hogy megtaláld mit merre keress aktívan kell használni a böngésző beépített fejlesztői konzolját (én a Firebugra esküszöm Firefox alatt).
A referenciák egyébként jók, ízlésesek a mockupok is, bár én még tennék fel, mert ez alapján dönt a jövőbeli ügyfél, úgyhogy el kell halmozni jobbnál jobb mintákkal. Ha az oldal koncepciója eredetileg is ez a minimal dizájn volt, akkor nem feltétlenül kell jobban belenyúlni, csak én szeretem, ha egy oldal kicsit színesebb és élettelibb, de ez meg már egyéni preferencia

Új hozzászólás Aktív témák
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- DJI Mavic 2 Pro drón +koffer +szűrők +landing pad +SD kártya
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi