Hirdetés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
Nem tudtam, hogy van egy ilyen fórum de örülök neki!
Részemről az alapértelmezett WP galériát szeretném lecserélni egy javascript galériára. Erre persze ott van a Shiba Gallery plugin de ez sajnos egy tonna lekérést ad az oldalhoz ami miatt kiesik a képletből.
Van még egy megoldás a wordpress.com felhasználók számára elérhető a Jetpack-ben. Ezt külön pluginként el lehet érni a bővítmények hozzáadása alól is de ez nálam nem működik. ( Gallery Carousel Without JetPack)Ezt kellene megoldanom:
if_post_has_ gallery akkor behívok egy javascriptet. Azt viszont nem értem, hogy a javascript honnan tudja majd, hogy mi a megjelenítendő tartalom? Igaz még nem próbálkoztam vele mert egy kicsit tartok a megoldástól (bár gondolom nem eget rengetően nehéz). Plusz plugint viszont nem szeretnék mert írtom őket amennyire lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest