Hirdetés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BarnaB@hu
csendes újonc
válasz
tpeter77 #7259 üzenetére
**közben végigolvastam, de még így is talán adtam tippet a tömeges átírás miatt ami segíteni fog**
Értem, elég korlátolt a dolog :/ De legalább az új config már naprakész alapokkal rendelkezik...Akkor ha tudnak adni egy SQL mentést, meg kell nyitni NotePad++ -ban és egy search and replace-el átiratni a domaineket.
Illetve a wp-configban a database name/user/pass kombót is meg kell változtatni az újra
Ezek után ha az FTP felment, adatbázis fel lett töltve az új helyre átírás után és a wp-config is az új infót tartalmazza 98% mennie kell azonnal. Nekem eddig csak akkor nem ment ha valami gány volt a tárhely amit nem én választottam.
Remélem ez hasznos infó bármi módon-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest