Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hővezető paszták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
#57018880 #7175 üzenetére
Olyan témát válassz, amit nem PHP mókolással kell módosítani.
Már a builderek mint az Elementor is elég veszélyesek ha fontos, hogy az oldal kiszolgáló kapacitása és fenntarthatósága is elfogadható legyen, bele sem merek gondolni mi lenne ha elterjednének a 100% grafikus szerk jellegű építők.
Ez nem ellentmondás? Ugyanakkor a témakészítők is fura figurák. Értem én hogy ingyenes "beetető" a sablon, de pl. a dátum/óra doboznak "inog" jobb széle széle. A karakterek szélességétől függően változik a "doboz" hossza. A css-ben eltekertem fix értékre a szélességet, és most nem ugrál. Az óra scriptbe is bele kellett nyúlnom, hogy eltüntessem a másodperceket. Ha megveszem 18k-ért akkor már más kódot kapok, és abban már nem fog ugrálni, és azt is beállíthatom egy pipával, hogy mutassa a másodpercet? Kétlem.
Plusz mi lesz az egyedi saját kód (plugin)beágyazással? Úgy örököltem az oldalt, ami wp motort, használ, de pl. egyedi post_type-okkal. Ezzel egy mezei sablon nem tud mit kezdeni, mert az alap pl.'post" típusú bejegyzésekkel operál. Szóval esetemben nem úszom meg a kódolást, viszont az utolsó csavarig dokumentálom mit hol miért.Juteszembe van post_type konvertáló plugin?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest