Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gamepad
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Persze, megnézem neked szívesen, viszont úgy látom, Gave fórumtárs jártasabbnak tűnik ebben a témában, és mivel ő is felajánlotta a segítségét, lehet, vele sikerül a kívánt eredményt hamarabb elérni. Az én "megoldásommal" minden posztnál hozzá kell adnod ezt a kódot, és a megfelelő poszthoz igazítani. Ha jól értem, te inkább a kattintgatós módot preferálnád. Ha mégis szükséged van a segítségemre, szólj nyugodtan nekem is, és ránézek.
Amúgy szerintem ne add meg a hozzáférésedet senkinek (én legalábbis nem kértem volna), a te részedről sokkal biztonságosabb mondjuk egy TeamViewer-munkamenet, ahol látod is, mi történik, így tanulhatsz is belőle. Belépési adatokat szerintem ne adj meg soha senkinek. Vagy ha megadtad, utána változtasd meg. De ez már csak csillag-lábjegyzet.

Új hozzászólás Aktív témák
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- BestBuy topik
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Assetto Corsa Rally
- Milyen notebookot vegyek?
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest