Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Off, de igazából ide (is) tartozik:
A honlap kötelező elemeit (GDPR, ÁSZF, Adatvédelem, Impresszum stb.) be lehet szerezni mintaként, és személyre (vállalkozásra, honlapra) szabni? Vagy mindenképp jogász kell hogy megcsinálja? Vannak neten ilyen csomagok, az alap csomagot ilyen 30-50e Ft között láttam. Azért jó lenne, ha tudnátok mintákat, amiknél csak a szükséges adatokat kell átírni, és kész is. (Tudom, Google-keresés, de mindenre kiterjedően (eddig) még nem találtam. És igazából az sem tiszta, hogy most minden kell (ÁSZF, Adatvédelem, Impresszum), vagy egyik esetben csak ez, másikban az. Megköszönném, ha "irányba állítanátok".)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC Ryzen 7 5900X, RTX 3090 24GB, 32GB RAM, ARCTIC Liquid Freezer III hűtéssel BESZÁMÍTOK
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RTX 4070, 32GB RAM, BESZÁMÍTOK
- Logitech G923 True Force + Driving Force Shifter (PS5, PS4, PC) Eladó
- Gamer PC Intel i5-9600K, RTX 3070, 16GB RAM, NZXT Kraken hűtéssel - BESZÁMITOK!
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest