Hirdetés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Off, de igazából ide (is) tartozik:
A honlap kötelező elemeit (GDPR, ÁSZF, Adatvédelem, Impresszum stb.) be lehet szerezni mintaként, és személyre (vállalkozásra, honlapra) szabni? Vagy mindenképp jogász kell hogy megcsinálja? Vannak neten ilyen csomagok, az alap csomagot ilyen 30-50e Ft között láttam. Azért jó lenne, ha tudnátok mintákat, amiknél csak a szükséges adatokat kell átírni, és kész is. (Tudom, Google-keresés, de mindenre kiterjedően (eddig) még nem találtam. És igazából az sem tiszta, hogy most minden kell (ÁSZF, Adatvédelem, Impresszum), vagy egyik esetben csak ez, másikban az. Megköszönném, ha "irányba állítanátok".)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen egeret válasszak?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- SteelSeries Alias Pro XLR + RODE PSA1+ állvány
- Eladó egy használt Asus Vivobook Pro 15 OLED (K6502HE-MA030) laptop
- IPhone iPad Apple watch készülékek szervize.
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest