- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Táp ventilátor csere
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Off, de igazából ide (is) tartozik:
A honlap kötelező elemeit (GDPR, ÁSZF, Adatvédelem, Impresszum stb.) be lehet szerezni mintaként, és személyre (vállalkozásra, honlapra) szabni? Vagy mindenképp jogász kell hogy megcsinálja? Vannak neten ilyen csomagok, az alap csomagot ilyen 30-50e Ft között láttam. Azért jó lenne, ha tudnátok mintákat, amiknél csak a szükséges adatokat kell átírni, és kész is. (Tudom, Google-keresés, de mindenre kiterjedően (eddig) még nem találtam. És igazából az sem tiszta, hogy most minden kell (ÁSZF, Adatvédelem, Impresszum), vagy egyik esetben csak ez, másikban az. Megköszönném, ha "irányba állítanátok".)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest