Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Billentyűzet gondom van
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPoe
tag
Sziasztok!
Próbálok egy WordPress oldalt létrehozni, de nekem ez az egész WordPress és CMS téma teljesen új. Régebben raktam össze statikus html oldalakat, telepítettem phpBB fórumokat, nagyjából ennyi közöm van a témához.
A lényeg: sikerült képgalériát összehoznom a NextGEN Gallery segítségével, ami megfelelő is lenne számomra, csak a probléma az, hogy nem sima képgalériát szeretnék, hanem html tartalmakat szeretnék behívni. Tehát így működne a dolog: adott egy oldal, amit a felső menüből meg lehet nyitni. Ezen belül találhatóak kis bélyegképek, amikre ha rákattint az ember, akkor fancybox-al vagy bármilyen hozzá hasonlóval megnyit egy html tartalmat (de akár mondhattam volna flasht is). Vagyis az lenne a legjobb, ha én magamtól, Photoshopban összerakom a kis felbontású bélyegképeket, amiket galéria-szerűen, automatikusan megcsinál egy ilyen NextGEN-szerű plugin, csak minden egyes képhez adhatok egy linket egy html-hez, amit ugyanúgy nyit meg, mint egy sima jpg képet. Létezik ilyesmi megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Asztalos klub
- Billentyűzet gondom van
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Destiny 2 - Alig egy nap múlva részletesebben is bemutatkozik a Renegades
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó ROG Strix Helios GX601
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest