- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
A WordPress biztonsági kalauz – Feltört oldalak helyreállítása cikkel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
- "...a fertőzött oldal a public_html könyvtárban található fő domain, akkor szinte biztos, hogy az összes addon domain is fertőzött, mivel ezek gyökérkönyvtára mindig egy mappa, ami a public_html-en belül található."
Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy mi van akkor, ha egy munkánál úgy oldottam meg a sima HTML-alapú oldalról -> WP alapú weboldalra történő áttérést, hogy meghagytam a régi public_html könyvtárban levő file-okat, és a wordpress-t a public_html könyvtárral egy szinten levő (általam létrehozott) könyvtárba telepítettem, tehát nem a public_html-en belülre?
- a másik kérdésem pedig az, hogy a cikk további részében nem esik szó a bejegyzések és oldalak visszaállításáról, csak a wp-core, a plugin-ek, a téma, az uploads mappa, a wp-config.php és a .htaccess fájl visszállításáról? Ennek mi az oka? A bejegyzéseket és oldalakat nem kell külön visszaállítani, mert az adatbázisban vannak benne, ami a szerveren van?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrotik routerek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Star Trek
- BestBuy topik
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest