- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Nem hiszem, hogy van ilyen plugin Wordpress alá. Van néhány Helpdesk bővítmény, de szerintem azt pont nem tudják, amire szükséged van és mindegyik elég "ágyúval verébre" hatást keltene. A legegyszerűbb talán az lenne, ha egy PHP-ben járatos ismerőssel elkészíttetnéd (vagy akár te magad is, ha értesz hozzá), mivel ez nem egy annyira bonyolult valami. Akár Wordpressel is össze lehetne hegeszteni. Hozzáadod a felhasználókat, akik bejelentkezve hozzáférhetnek az "online vagyok-e?" oldalhoz. Ez egy saját custom page lenne, ahol az adminjaid állapotukat tudnák változtatni egy egyszerű checkbox segítségével. "Elérhető vagyok" - "nem vagyok elérhető".
Aztán lenne egy publikus oldal is, ami pedig mutatja a hozzáadott felhasználók státuszát. Mondjuk egy zöld meg egy piros kis kép a nevük mellett az "elérhető / nem elérhető" szöveggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest