- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Lesz, tényleg, ezen felül ezer más cikk ötlete is itt van a fejemben, viszont most egyelőre az a terv, hogy saját WordPress-el foglalkozó weboldalt indítok, mert rengeteg mindenről tudnék és szeretnék írni, ezt pedig egy kicsit szabadabb felületen könnyebb lenne kivitelezni. Azt teszek ki, amit akarok és akkor, amikor akarom. Ezen felül könnyebb rendszerezni is + talán már maga az oldal is ösztönözne arra, hogy rendszeresen frissítsem. Az alapoknak is lenne hely, egészen a WordPress telepítéstől kezdve az ajánlott pluginekig, ezek javasolt beállításáig, a leggyakoribb hibák elhárításáról nem is beszélve. A szerver oldali beállításokról/finomhangolásokról is írnék és lenne hely a komolyabb témáknak is (pluginek fejlesztése, témák fejlesztése, HTML-ből WordPress sablon kreálása, stb.)
A domain már megvan, a szerverem adott, az oldalt egész gyorsan össze tudom kalapálni, csak a logisztika van hátra.
Azért is jutottam erre a döntésre, mert ez már lassan az 5. évem amióta napi szinten foglalkozom WordPressel és nagyon sokan keresnek már direkte ilyen munkákkal egyéb oldalakon is. Az összegyűlt tapasztalataimat pedig szívesen megosztanám másokkal is, természetesen teljesen ingyen.
Nem tudom mennyire fér majd be ide, de ha kész vagyok, akkor dobok majd egy linket, plusz az aláírásomban is megtalálható lesz az oldal címe.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest