- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- BIOS topic
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Ez sajnos ilyen. Ha én sablont keresek, akkor meg se állok addig, amíg szembe nem jön az, amit megálmodtam. És van hogy ez napokig is eltart, méghozzá úgy, hogy közben semmi mást nem csinálok csak keresek. Elég kimerítő és monoton folyamat, de megéri.
Az ingyenes sablonokat azért is nem favorizálom annyira, mert bárhol szembetalálkozhatsz velük a neten. És nem csak te, hanem az ügyfeleid is. Ez pedig sokat levon a cég komolyságának értékéből. Ha tényleg fontos az igényes weboldal (márpedig miért ne lenne az) akkor én alapból a prémium sablonok környékén nézelődnék themeforest-en és kukáznám az összes ingyenes sablont. Nincs hozzájuk fejlesztői támogatás és sokszor rendes leírás sem, plusz az admin felületen beállítható dolgok száma is igen csekély legtöbb esetben. Ellenben a prémium sablonoknál szinte elveszel a beállítások tengerében és ha elakadsz akkor is segít a fejlesztő rögvest. Szerintem azt a pár dollárt ne sajnáld rá, főleg ha cégnek kell és nem személyes weboldalról beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest