Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Mózes
aktív tag
Sziasztok!
Leltárívet kellene szerkesztenem kézzel. A sablont már Wordben megcsináltam, és egy Excel táblába kiexportáltam a szükséges eszközök adatait. Először a levelezés funkcióval próbáltam volna megcsinálni, de rájöttem, hogy ott egy lapon csak egy eszközt tudnék szerepeltetni.
Hogyan lehetne egy lapra több eszköz adatát is felsoroltatni? Vagy ehhez már az Accesst kellene használnom? Ha igen, akkor ott is ugyanez a kérdés -
Dr. Mózes
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudom azt beállítani, hogy az oldalszámozást a negyedik oldaltól kezdje, majd az x. oldalon fejezze be, majd az y. oldalon újrakezdje 1-től?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest