- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kim81
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is az a problémám, mint dpetiba-nak: akármilyen Word doksit nyitok meg (akár üreset is), a 4 sarkában megjelenik valami L-betű szerű jel.
[link]Emellett nem lehet dupla kattintással megnyitni az élőfejet és élőlábat.
Újraraktam az egész gépet, és 3 napig jó is volt, mígnem az imént megnyitottam egy e-amiben kapott doc-ot, és újra visszatértek a sarkokba a kis margójelek. Ráadásul terjed a dolog, pendrive-on valahogy átvittem 2 másik gépre is. Egy csomó víruskereső semmit nem talál, úgyhogy tanácstalan vagyok.
Amit lúzer javasolt (eszk/beáll/megjelenítés/szövegrészhatárok), nem működik.
dpetiba, Neked sikerült már megoldanod? -
McJames
senior tag
-
McJames
senior tag
A ''gépelek'' kifejezés azt takarja hogy maradsz nyomtatási nézetben és csak nyomkodod a billentyűket vagy azt, hogy normál nézetbe állsz és ott nyomod be a szöveget?
Mellesleg a nyomtatási nézetben, ha ráklikkelsz két lap közötti szürkére, akkor a margókat eltünteti, és egyben -- mintha leporello lenne -- láthatod a szöveget. Ha ismét a két lap közötti helyre kattintasz, ''visszakapod a margókat''. Ez nem hiba, hanem beépített szolgáltatás (''üres területek eltüntetése/megjelenítése'' a neve, ha jó emlékszem).
[Szerkesztve] -
moonman
titán
-
moonman
titán
hát most hirtelen nem tudom, nekem 2003 van, és azért mondtam az előbb, mert lehet, hogy 2002-ben így néz ki a szövegrészhatár. 2003-ban is ugyanúgy megjelennek a derékszögek, csak vonalat is húz közéjük.
alapértelmezett beállításokra könnyen vissza lehet állítani: csukj be minden Word-öt, regedit, majd a
HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Office/10.0 alatt a ''Word'' kulcsot töröld, majd indítsd el a Word-öt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest