Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
booy
csendes tag
Hali!
Igen, .jpg vagy jó a .bmp is csak a kinyomtatás idejére kellene, utána úgy is törölném.
(Van egy csatolásokkal és hivatkozásokkal teli űrlap doksim amit e-mailben továbbítanom kellene de sajnos az a tapasztalat, hogy a továbbított anyagból elvesznek a csatolások és a hivatkozások
Ezért szeretném átkonvertálni valami kép formátumba és így továbbítani.) -
dpetiba
aktív tag
Köszi Moonman, de nem erre gondoltam. Nem egy keret van, hanem a sarkaiba van 4 db kis ''_I'' és ''L'' jel. Ebből 2-2 a négy sarokban. Már uninstaláltam is a word-öt, de ha újrateszem megjegyzi. Hogy kellene kiszedni, vagy úgy megcsinálni, hogy újrainstall után álljon vissza minden eredetire?
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Hály!
Nekem a dokumentummal együtt résznél csak ezek vannak:
Adatlap
mezőkódok
megjegyzések
Rejtett szövegrészek
Grafikus objektumok
Háttérszínek és háttérképek választási lehetőség nincs.
Egyébként a tegnapi kérdésre meglett a válasz,a nyomtató beállításainál lehet b-w-g -ben nyomtatni.
-
khalox
őstag
Az van, korán... szóval Office 2003 Professional, semmi XP...

és éppen újratelepül, bár kb. 1 hete volt telepítve és azóta nem sok mindent csináltam vele (Excel meg PowerPoint, mindegyik ment tökéletesen..., ma akartam Word-öt használni, de ezzel fogadott - amúgy működött, csak éppen nem lehet beszúrni semmilyen objektumot,amit próbáltam...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Formula-1
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Milyen notebookot vegyek?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Macska topik
- Óra topik
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ezért szeretném átkonvertálni valami kép formátumba és így továbbítani.)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)