Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasos
senior tag
válasz
kőbaltazár
üzenetére
Gyorselérési eszköztár testreszabása, vagy Menüszalag testreszabása attól függően, hogy hova kell a gomb. A választható parancsok helye legördülőből válaszd ki a makrók-at, és már teheted is a helyére a kijelölt makrót. Menüszalag esetén, ha jól dereng, akkor csak új csoportba engedi berakni, így az ilyeneket és a gyorselérési eszköztárra szoktam kicsapni, így mindig kéznél vannak.
Szerk: Mentés gyanánt én a makrókat txt-be szoktam menteni (szerkesztőben kijelöl, copy-paste) egy beszédes fájlnévvel és akkor megvan ha kell. Ha újratelepítesz, akkor makrók-->Létrehozás és a txtből copy paste és bekerül a helyére. Lehet, hogy van jobb megoldás is, ezt nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő