Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
Új hozzászólás Aktív témák
-
ocsike82
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia!
Újra jelentkezem, a hétvégén nem nagyon volt időm.
Megpróbáltam amit javasoltál, de sajnos ugyanaz a helyzet
. Továbbra is lassan nyílik meg minden word dokumentumom, nem csak a méretesek. Azért megpróbáltam amit leírtál és így más gépen fürgén meg is nyílik a doksi és a makrók is láthatók benne (én is megpróbáltam másik gépen megnézni a makrókat és ott valóban nem látszódtak).Eddig tehát azt tudtam meg, hogy a lassulás oka a normal.dot sablon nagy mérete, mivel ebben vannak a makrók. A megoldás pedig továbbra is kérdőjeles. Esetleg a makrókat át kéne helyeznem azokba a sablonokba amik előre el vannak készítve ezekhez a doksikhoz? Ezzel az a problémám, hogy igen sok van belőlük
(mivel valamikor németül, valamikor angolul kell elkészíteni és megrendelőnként változik a tartalom is). Szóval tényleg van egy pár sablon ezekhez a doksikhoz.Akkor a kérdésem az volna, hogy van-e valami megoldás arra, hogy ne a normal.dot sablonban legyenek a makrók, de az összes sablonhoz elérhetőek legyenek.
A segítségeket pedig tényleg köszönöm, már sok hasznos dolgot megtudtam makró ügyben.

Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Továbbra is lassan nyílik meg minden word dokumentumom, nem csak a méretesek. Azért megpróbáltam amit leírtál és így más gépen fürgén meg is nyílik a doksi és a makrók is láthatók benne (én is megpróbáltam másik gépen megnézni a makrókat és ott valóban nem látszódtak).