Hirdetés
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Nikon DSLR topik
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kipróbáltam a DEMO-t.
Az aláírásomban lévő konfiggal maxon még 1440p-be is állandó micro stutter van fogalmam sincsen miért mikor más meg tükör simán megy még 4K-ban is.
Az irányítás egér+bill-el felejtős mert tipikus konzolos átirat problémája van, ha rángatod az egeret akkor alig fordul a kamera ha meg lassan húzod akkor pörög.
Ki van írva a játék elején hogy ez nem kész verzió bla bla a végleges nem ilyen lesz.
Hát nagyon kíváncsi leszek én arra mert általában a végleges pont olyan szokott lenni mint a DEMO vagy a Béta.
Na mind1 egy próbát meg fog érni ha már benne van a Game Pass-ban.
Továbbá kíváncsi leszek, hogy lesz-e a végleges verzióban DLSS vagy FSR gyanítom hogy nem, ja és akkor még ott a 60FPS korlát is... gyanítom az okozza a stuttert mert volt rá példa hogy másik játékban az FPS lock kikapcsolása után simává vált a játékmenet.
Nos itt a probléma az hogy nem lehet kikapcsolni ugyan úgy mint az Elden Ring-be sem.
Talán egy mod megoldja majd mint a másik gyöngyszemnél. -
Az Elden Ring bill kiosztása sem jobb az F betűre rakott ugrással és a többivel.
És akkor ezek az év játékai ezekkel a kiosztásokkal.. meg merem kockáztatni a Souls játékok billentyűkiosztásai a leghulladékabbak.
Ha Xbox kontroller-el próbálom tolni az Elden Ring-et akkor meg PC gomb kiosztást mutat... tényleg marhajó év játéka.
-
Montanaxy
aktív tag
Én kontrollerrel csak f1-et és hasonló racing játékokat tudok játszani. TPS-fps témában nekem nem áll rá a kezem sajnos.
-
Montanaxy
aktív tag
Próbáltam a demót pc-n. Nekem néha kihagy az egér, megakad. Iszonyú zavaró!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC i7-8700K RTX4060 garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 - 4060 GPU - 2 év garancia - számla
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest