Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
Kipróbáltam a DEMO-t.
Az aláírásomban lévő konfiggal maxon még 1440p-be is állandó micro stutter van fogalmam sincsen miért mikor más meg tükör simán megy még 4K-ban is.
Az irányítás egér+bill-el felejtős mert tipikus konzolos átirat problémája van, ha rángatod az egeret akkor alig fordul a kamera ha meg lassan húzod akkor pörög.
Ki van írva a játék elején hogy ez nem kész verzió bla bla a végleges nem ilyen lesz.
Hát nagyon kíváncsi leszek én arra mert általában a végleges pont olyan szokott lenni mint a DEMO vagy a Béta.
Na mind1 egy próbát meg fog érni ha már benne van a Game Pass-ban.
Továbbá kíváncsi leszek, hogy lesz-e a végleges verzióban DLSS vagy FSR gyanítom hogy nem, ja és akkor még ott a 60FPS korlát is... gyanítom az okozza a stuttert mert volt rá példa hogy másik játékban az FPS lock kikapcsolása után simává vált a játékmenet.
Nos itt a probléma az hogy nem lehet kikapcsolni ugyan úgy mint az Elden Ring-be sem.
Talán egy mod megoldja majd mint a másik gyöngyszemnél. -
NvidiaRTX
őstag
Az Elden Ring bill kiosztása sem jobb az F betűre rakott ugrással és a többivel.
És akkor ezek az év játékai ezekkel a kiosztásokkal.. meg merem kockáztatni a Souls játékok billentyűkiosztásai a leghulladékabbak.
Ha Xbox kontroller-el próbálom tolni az Elden Ring-et akkor meg PC gomb kiosztást mutat... tényleg marhajó év játéka.
-
Montanaxy
aktív tag
Én kontrollerrel csak f1-et és hasonló racing játékokat tudok játszani. TPS-fps témában nekem nem áll rá a kezem sajnos.
-
Montanaxy
aktív tag
Próbáltam a demót pc-n. Nekem néha kihagy az egér, megakad. Iszonyú zavaró!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest