-
PROHARDVER!
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Végülis a TV nagyon szépen megy a Telekomos Set Top Box-ról wifi-vel, így nincs szükség semmilyen erősítőre. A gépemben viszont lecseréltem a wifi kártyát egy TP-Link Archer TXE75E, AXE5400 Wi-Fi 6E adapterre és ez valami egészen durva. A korábbi TP-Link Archer T6E adapterem jó ha tudott itt, ahol a gép van 100 Mbps-t. Ez meg... Szerintem nincs mit magyarázni, wifi6 mellé kell egy ilyen tudású adaper.
Fully electric lifestyle!
-
-
krealon
veterán
"Az létezik, hogy egy ASUS RT-N12 wifi routerrel a 100-as DIGI netet "nem viszi át" rendesen a Smart Tv-re?
A router a TV mögött van 1 cm-re és a Smart TV-be épített YT folyamatosan akadozik."Mivel a TV mogott elhelyezett router (Access Point) a leheto legrosszabb hely Wifi-szempontbol, igy boritekolhato az igen valasz.
Ha mar egyszer olyan kozel van hozza, mi akadalyoz abban, hogy UTP kabellel kosd ossze oket?
-
Topikgazda
A TP-Link AC1200 az Archer C5 akar lenni?
Eszköz ajánlásért IDE menj át.#41863 Tomi229
Gyári firmware-ben nincs is repeater mód.Gyárival működött most miért nem?
Mi működött korábban és most mi nem?Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Topikgazda
-
legenda
a stabilitást nem igazán - az eltérő szabvány miatt pláne nem -, a sebesség meg attól függ, hogy melyik eszköz milyen igényt támaszt épp, mert a netes sebesség megoszlik a router által szórt hálózatra felcsatlakozó eszközök között.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
az iphone 5 és 5s is n szabványos 2.4 és 5 GHz sávot támogat - ac-t nem, de az 5 GHz nem csak ac lehet, hanem n szabvány is, azt pedig igen.
2.4 GHz sávon csak 20 MHz (egy csatorna), azért lomhább, mint 5 GHz sávon, ahol már 40 MHz (két csatorna) adott.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
az iphone 2.4 GHz sávon nen 40 MHz képes, azért a lomhább sebesség.
a mimo sem dívik az iphone kapcsódó wifi képessége terén, még a két 6-os esetén sem, ebben gyúrhatnának kicsit, anno én is bosszaknodtam valamennyire, amikor épp valamelyik iphone típust birtokoltam, hogy szeretnek lemaradni wifi képességben - több téren is - a konkurenciától.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Multibit
nagyúr
-
Multibit
nagyúr
Ebből neked hogy jött le, hogy tudja? AC 867: 2x2 MIMO, N 300: 2x2 MIMO!
Elég ritka a 3x3-as ellenoldal (stick, WLAN card). Én magam még nem találkoztam 3x3-as stickkel. Notiba való mini PCI-E kártyából is csak N-essel volt dolgom, AC-ssel nem. Gyakoribbak az asztali gépekbe szánt 3x3-as PCI-E adapterek, pl. ez: [link]. Persze ezekkel meg az elhelyezkedésük miatt lehet gond.hogy az iphone5S, ami N-es eszköz, miért csak 34-36/44-50 körül megy speedtesten
Erre nem tudom a választ, tapasztalatom sincs iPhone-nal. Egy iPad Retina 2 van itthon, az sokkal gyorsabb (igaz AC-s).[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Illetve még annyi kérdésem lenne, hogy az iphone5S, ami N-es eszköz, miért csak 34-36/44-50 körül megy speedtesten, amikor a gépem meg 94/52-öt viszi? A mobilt mindkét csatornán próbáltam, nem volt különbség.
Amúgy az is fura, hogy a speedtest eleve csak 50-es skálán méri a tesztet?!Fully electric lifestyle!
-
Topikgazda
-
Topikgazda
Tehát csak a gépen szakad meg a net, miközben más eszközön van?
Az ilyen PCI-E kártyák hátránya, hogy a gépház árnyékolja őket, ki kellene vezetni szabad levegőre.
inSSIDer/Wifi Analyzer mit mutat (a gépen)?
Milyen környezetben (falak száma, anyaga, távolságok van használva)?Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- EAFC 25
- Opel topik
- Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.