- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djyuri
őstag
A két kéket,amiket eredetileg ramokra adnak,azt ragasztottam a gyári öntapadós fóliájával...Masszív,mint állat,kívéve 10 fok alatt,akkor egészen nagyokat lehet rajta csavarni...de minnél melegebb volt,de az inkább direkt melegítéssel volt,úgy annál merevebben ált a borda
Ami meg a mag-on van,az gyári csipeszelés,vagyis felfogatás,mivle eleve MX-re való borda,de mondhatjuk úgy is,hogy FX,mert négy lefogató volt hozzá és mind a két karira jó volt valahogy...
Kb 4 évig pumpáltam 1024*768*100Hz 32bit -en és csak az utsó hónapjaiban ment valami ki a kareszben,mert eltünt a gyors írás és a memória cimkézés...De amúgy minden ok volt vele.Aztán jött egy Asus V9520-as VIVO,de az csak 30%-al tudott többet,de még talán annyit sem,viszont a nagyobb támogatottsága miatt több minden ment rajta,mint az MX-en,de ugyanúgy szaggatva.Most meg egy gexcube 9600XT pörög -
djyuri
őstag
Jééé.De rég láttam ilyen karikat
Köszike a sziesztát.
Mutatok én is valamit ''maszekolásról''..A jó öreg MX440-emről,ami mellesleg nem volt gyenguci darab. 270MHz mag 400MHz ddrRAM 128bit 4x-es AGP...
[link]
[link]
[link]
[link]
Amúgy ezt a vga-t is hagyományos hűtőkkel vettem még annó 2000-ben asszem,de még a megvétele napján megvettem a most rajta látott hűtést. És a gyárit meg odaadtam a haveromnak,akinek FX5200-ese volt akkoriban és az ővéjénél még így is kétszer akkora volt az én gyárim
MOD: egy képet kihagytam.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő