Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok! Miért van az hogy wimboot alatt a touchkijelző összevissza érzékel. A Frissitett driver fenm van
-
bodnar10261
aktív tag
Valaki tudja honnan lehet letölteni a windows 8.1 with bing-et??
-
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok!
Lark Ultimate I7-re érdemes e windows 10 Pro-t telepíteni?? Illetve most otg kábel hiánya miatt a beállításokkal állok ugyan is nem tudok tovább menni nem érzékel a kijellző. A beállításokban máshogy nem tudok járkálni gondolom
-
bodnar10261
aktív tag
Lark ultimate 8I-n gondolkozok irtátok, hogy elég jó és arra amire kell arra használnám. Forum mikor lesz a Larkhoz?
-
bodnar10261
aktív tag
Maximum 33-ért vennék windowsos-t. Gondolkoztam a Lark Ultimate 8I-n is (persze karácsony fele lejjebb megy az ára
) vagy valami más ötlet?? Ennyiért -
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok! Gondolkozok én is hogy milyen win tabot vegyek. Namármost böngészni office-n irni stb megfelelne nekem egy 1/16-os IPS kijelzővel szerelt is. Lark ultimate 8I vagy ebből a kisebb a 7I win vagy az Allview Wi7?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) vagy valami más ötlet?? Ennyiért