Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
junior11
üzenetére
Szia!
Nekem Lark tabletben van ilyen proci és tablethez elég az ereje. A filmeknél nincs gond, FullHD filmet kb. 8 százalék körüli terheléssel elviszi, mert a GPU megoldja a proci helyett. A Xvid fájlok jobban megizzasztják, de ott sincs akadás. Talán ha valmilyen nagyon egzotikus tömörítésű videót akarsz lejátszani nagy felbontással ott lehetnek gondok, de eddig én nem találkoztam olyannal. Természetesen a YouTube is OK.A hardveres gyorsítás miatt nekem úgy tűnik, hogy a H264-es FullHD film kevésbé fogyasztja az akksit, mint egy standard felbontású Xvid film, de egy töltéssel abból is végig lehet nézni 1 hosszabbat és még kb. 40 százalékod (persze ez akksitól is függ). Sajnos eddig még nem mértem le pontosan.
Internetezésnél nálam az 1 GB RAM jelent egy kis gondot, mert azt elég hamar befallja a Firefox, de 2GB-nál szerintem ez már nem jelent gondot.
Hosszabb terhelésnél a proci visszavesz, így tartós terhelésnél lehet egy kis lassulás. Például, amikor én videót konvertáltam a tableten
.Szerk.: ha esetleg szeretnél valamit kipróbáltatni írd le és ha van olyan programom, akkor kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.