Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
freelanced
üzenetére
Nagyon attól függ mennyi a kereted. 230-ért vettem a Miix 510 tabletemet ami most még az asztali gépemet is leváltotta, annyira erős masinának ígérkezik. Egyetemre tökéletes, nekem ugye muszáj volt jobban beruházni, mert programozásra is használom, amit más platformon nem lehet.
Általánosságban azt szoktam mondani, hogy Android/iOS tabletet tartalomfogyasztásra, Windows tabletet tartalomgyártásra kell venni. Ha nagyon max dokumentumokat akarsz kezelni, akkor egy erősebb androidos tabletet is feleannyiért kaphatsz, mint egy jó windowsosat. Office és pdf fájlokat is tudsz csinálni/szerkeszteni androidon a megfelelő alkalmazással. Viszont ez nagyon max amit tud csinálni egy androidos tablet ebből a szempontból.
szerk: pdf-ben nem vagyok biztos, most leszedtem az openofficet telefonra és csak nagyon alap módosításokat lehet végezni a pdfben (kép, szöveg hozzáadás, meglévő szöveg aláhúzása vagy áthúzása) de nem lehet módosítani a tartalmat, csak hozzádni.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- iPad Mini A17 Pro
- Eladó iPad Air 5. generáció (2022) + Apple Pencil 2 + 3 db extra hegy
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest