Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Igen, és ahány review-t olvastam és néztem meg erről a cube-ról, mind negatívumként emelte ki hogy külön töltőportja van... Zőccség, látszik hogy azok semmit nem értenek a szakmájukhoz, hiszen ez a lényeges szempont eszükbe se jutott... Az egy dolog, hogy egy átlagos droidos tartalomfogyasztó júzernek ideálisabb ha szabvány a töltője, ő úgysem használná ki soha a külön csatit, de azért egy x86 win tab messze többre predesztináltatott mint mezei tartalomfogyasztás...

Egyébként a játék kérdése win platformon: próbáltam rajta GTA San Andreas-t, még az is elmenne, csak a túlmelegedés és throttling a probléma - rövid időn belül visszamegy párszáz MHz-re a túlmelegedés miatt és akkor jön a dadogás. Amikor egy táphűtő ventit direktben a tab melegedő pontjára irányítva játszottam vele, akkor megállt 70-pár foknál és folyamatosan játszható volt minden amit próbáltam! Tehát ha valaki játszani akar ilyennel akkor számoljon vele hogy HDMI-n TV-re dug, USB HUB-on billentyűzet, egér, plussz erőteljes ventis fújás a hátlapra... Magyarán nem erre való, de ha nagyon akarod mehet az is...
Viszont ezért jó a win+droid dualboot rendszer: az androidos játékokat elég jól bírja! Ugyan melegszik szépen a háta, de a throttling-ig nem nagyon szokott eljutni és minden remekül játszható!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Crimson Desert
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Házimozi haladó szinten
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest