Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Igen, és ahány review-t olvastam és néztem meg erről a cube-ról, mind negatívumként emelte ki hogy külön töltőportja van... Zőccség, látszik hogy azok semmit nem értenek a szakmájukhoz, hiszen ez a lényeges szempont eszükbe se jutott... Az egy dolog, hogy egy átlagos droidos tartalomfogyasztó júzernek ideálisabb ha szabvány a töltője, ő úgysem használná ki soha a külön csatit, de azért egy x86 win tab messze többre predesztináltatott mint mezei tartalomfogyasztás...

Egyébként a játék kérdése win platformon: próbáltam rajta GTA San Andreas-t, még az is elmenne, csak a túlmelegedés és throttling a probléma - rövid időn belül visszamegy párszáz MHz-re a túlmelegedés miatt és akkor jön a dadogás. Amikor egy táphűtő ventit direktben a tab melegedő pontjára irányítva játszottam vele, akkor megállt 70-pár foknál és folyamatosan játszható volt minden amit próbáltam! Tehát ha valaki játszani akar ilyennel akkor számoljon vele hogy HDMI-n TV-re dug, USB HUB-on billentyűzet, egér, plussz erőteljes ventis fújás a hátlapra... Magyarán nem erre való, de ha nagyon akarod mehet az is...
Viszont ezért jó a win+droid dualboot rendszer: az androidos játékokat elég jól bírja! Ugyan melegszik szépen a háta, de a throttling-ig nem nagyon szokott eljutni és minden remekül játszható!
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Alkoholista nevelde
- Sorozatok
- Android szakmai topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs