Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autóhifi
- Androidos fejegységek
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Hobby elektronika
- Milyen széket vegyek?
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
FarkasT
csendes tag
Üdv!
Lark Ultimate 10i Win - Windows 10
Vettem én is egy ilyen akciós tabletet és a hétvégén próbaképpen upgrade-eltem Windows 10-re.
Nagyjából minden jónak tűnik, kivéve az érintőképernyőt. Nagyon pontatlan volt, újra kalibrálás után is.
A kapacitív Win gomb érintésére a tálca közepén mutatta az érintést, a fekvő képernyő bal oldalán középtájon érintve pedig megjelent a Start menü...
Ez így használhatatlan volt, ezért teljesen letöröltem a driverét.Megpróbálom majd még a Windows.old-ból kibányászni a 8.1-es drivert, de akad esetleg valaki, aki szintén upgrade-elt és jól működik nála az érintőképernyő? Amennyiben igen, milyen driverrel?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest