Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeZsex
csendes tag
Windows tablet - okostelefon helyett
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok.
(Eredetileg az okostelefont akartam lecserélni, de végül egy 8inches tablet + hagyományos mobil mellett döntöttem.)Sok utánajárás után az alábbi elvárások körvonalazódtak:
Windows OS - hogy dolgozni is tudjak rajta (szövegszerkesztés, e-mail, böngészés, excel stb)
Wifi
Sim - mobil internethez - fontos, hogy tényleg mobil legyen, ezért mobil internet-képes legyen.
GPS - navigációhoz az autóban (most az okostelefont használom).
Bluetooth
2 USB/mini USB kimenet - estleg külső billentyű, v. egér csatlakoztatására, illetve autóban is legyen tölthető
Üzemidő: min. 5-6 óra - fontos, hogy kibírjon egy napot, ha úton vagyok
Ár: 90.000 HUF-ig
Méret: 8inch (max 10)
Előlapi kamera 2 mp (skypehoz)Időnként YouTube-ról filmet néznék rajta.
(Külön extra ha pl. wifi-n keresztül a Mybook-on lévő filmeket is tudom nézni rajta)Van esetleg ötletetek mit érdemes venni?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Apple Pencil Pro hibátlan 2027.10.28.Alza jótállás
- iPad Mini 7 128gb +garancia
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest