Hirdetés
- Hét hőcső és két torony? A Thermalright nem viccel.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ma visszament a 8.1 a surface-re.
Nem volt rossz a 10, de nem volt az igazi, és voltak idegesítő apróságok, főleg tabletes használatnál.
Az appok amik még nem frissűltek, nem igazán szeretik az ablakban futást, váltástogatást tablet és asztali mód között. Illetve ezekben az appokban a charms bar hiányában a beállítások elérése elég esetlen volt.
Az e-mail app szebb és jobb volt, de valamiért lassan töltötte be az e-maileket és az olvasottsági állapot visszaküldése is lassú volt.
Lehetne több kapcsoló is a gyors kapcsolóknál.
Az osztott billentyűzet elég idegesítő, hogy két ablak, ami lebeg a programok felett, mert így nem tolódik fel a szöveg mező, és sokszor nem láttam, hogy mit gépelek.
Nem tudom, hogy másnál is volt-e ilyen probléma, de a surface-en voltak gondok a type cover-el és az alvó állapotból való ébedéssel, illetve szerintem valamivel rosszabb a hangzás jack csatlakozón.
Az edge nem használta annyira a procit, mint az ie szerintem, de nem stabil, és eléggé rossz tabletes használatnál, hogy a tabok és a címsor fent van. Ja és a kicsi X a taboknál szerintem túl kicsi.
De azért voltak jó dolgok is.
Sokkal szebb. Az értesítési központ jó dolog. A vissza gomb megoldás a win 8 legzavarób részére tabletes használatnál, hogy az appokban a vissza gomb a bal felső sarokban van.
A kapcsolható ne zavarjanak mód is nagyon hasznos.
Nem rossz a win 10, de még van hova fejlődni, főleg tabletes használathoz.Azt jól tudom, hogy Pro-n ki lehet kapcsolni az automatikus frissítést? Ha igen hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest