Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Nekem péntek óta van Acer W4-em és semmi gondot eddig nem tapasztaltam vele. Leszámítva ezt az EFI hülyeséget, de ahogy olvasom ez a "menő" a tabletek között.
Pár negatívum amit eddig észrevettem:
- Néha az asztalkezelő újraindul. Azaz egy pillanatra befagy a gép, majd újrarajzol mindent. Az egész nem tart tovább 2 másodpercnél, de az összes háttérbe rakott Metro alkalmazást bezárja, nem jelenik meg semmi a bal oldali sávban, vagy balról pöccintésre.
Ez a jelenség frissítés után jött elő, lehet valami megpukkant a rendszer agyában. Ezért is szeretnék egy nem előtelepített, nem Acer programokkal teletűzdelt rendszert rátenni.- Tokban és táskába téve még Sleep-ben is melegszik. Nem tudom hogy ez a mostani "hekkelésnek" köszönhető e de irtóra felforrósodott kb 1 óra alatt ma. Pénteken nem volt ilyen probléma vele.
- Nincs olyan opció hogy képernyő lekapcsolása. Van a zárolás, meg az Alvás (az újraindítás, kijelentkezés, leállítás mellett). Az energiagazdálkodási profiloknál is csak annyit tudok megadni hogy mikor menjen Sleep-be. Csakhogy úgy nem ébreszt és nincsenek háttérfolyamatok sem. Néha pedig szeretném otthagyni futni, úgy hogy nem virít a kijelzője teljes fénnyel és "klattyan" egyet ha levelem jött.
Pozitívum:
- Meglepően gyors a méretei ellenére. Szinte azonnal csinál mindent amit kérsz tőle, majdnem asztali gép sebességgel.- Windows a markodban élmény. Tényleg elképesztő hogy egy ilyen kis kütyüvel ugyanazt meg tudod csinálni mint egy laptoppal vagy asztali géppel. Android és iOS után ez számomra felüdülés.
- Kicsi és könnyű, szinte észre se veszem hogy nálam van a táskában.
Egyelőre nem bánom a megvásárlását. De még csak 3 napja van nálam. Ha rájövök a boot mikéntjére és WinBoot implementációja sikerül akkor már elismerem hogy egy nagyon jó kis eszköz. Három napja nem nyúltam a laptophoz, amit nem sikerült elérnem Android és iOS alatt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- reMarkable 2
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest