Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD FX
- Hobby elektronika
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Üdvözletem!
A témában járatosabb kollégáktól kérnék egy kis tanácsot.Rokonnak kéne egy tablet szerűség, de én a wines táblák piacán finoman szólva nem vagyok tájékozott.
Az ár az elsődlegesen 80k körül lenne a körülbelüli célár, de max 110-ig felmehet az ár (nem budapesti készülék esetében a szállítást is beleértve).
Ami fontos szempont lenne hogy olyan tábla kéne amihez van dokkolós bill. Lenovo Miix 2 és ASUS Transformer Pad-ok lettek nézegetve, de annyira nem tudom hogy most melyiket érdemes nézegetni, és annyi időm nincs hogy mindről elkezdjek teszteket olvasgatni.
Jelenleg a Miix 2 a legvalószínűbb, mert azt pont ismerem, és mindenben épp megfelelne, csak azt baromi nehéz találni mamár, plusz lehet hogy innen tud valaki hasonlóból jobbat/olcsóbbat mondani.Fontosabb feltételek:
-win (lehetőleg asztali win, nem mobil os)
-kötelezően billes dokkoló. (nem akarunk BT-s csodákkal ügyeskedni, meg a következő indok miatt is fontos lenne)
-nem kizáró ok, mert megoldható micróból is, de elég fontos lenne hogy a dokkolón legalább 1 USB 2.0 legyen.
-Magyar nyelvű! Szoftver, és bill is így kéne. (egy szót nem tud a kedves rokon angolul)
-minimum 10 col! (pontosabban 10-12 között keresünk)
-Könnyű legyen!! Egyik legfontosabb szempont, hogy csak becsapva 2 könyv közé egy oldaltáskában ne legyen nagyon nehéz. Töltőstül 1 kiló alatt kellene mindenképp maradni! (többek között ezért is lettek elvetve a netbookok).
-Szoftverből nem kell semmi erős dologra gondolni. Netezés/emailezésre lenne csak használva.
-3g nem kell.
-Hátlapi kamera nem fontos, de plusz ha van.
-Aksi sem kritikus pont, de ne az az 1 órás típus legyen. (nem is kell 10 órát bírnia)
-tárméret nem szempont, ha bővíthető sdkártyával akkor pláne irreleváns, de amúgy is egy 60 giga bőven elég.
Ha valamit kihagytam sorry
Előre is köszönöm a választ!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Star Trek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest