- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Üdvözletem!
A témában járatosabb kollégáktól kérnék egy kis tanácsot.Rokonnak kéne egy tablet szerűség, de én a wines táblák piacán finoman szólva nem vagyok tájékozott.
Az ár az elsődlegesen 80k körül lenne a körülbelüli célár, de max 110-ig felmehet az ár (nem budapesti készülék esetében a szállítást is beleértve).
Ami fontos szempont lenne hogy olyan tábla kéne amihez van dokkolós bill. Lenovo Miix 2 és ASUS Transformer Pad-ok lettek nézegetve, de annyira nem tudom hogy most melyiket érdemes nézegetni, és annyi időm nincs hogy mindről elkezdjek teszteket olvasgatni.
Jelenleg a Miix 2 a legvalószínűbb, mert azt pont ismerem, és mindenben épp megfelelne, csak azt baromi nehéz találni mamár, plusz lehet hogy innen tud valaki hasonlóból jobbat/olcsóbbat mondani.Fontosabb feltételek:
-win (lehetőleg asztali win, nem mobil os)
-kötelezően billes dokkoló. (nem akarunk BT-s csodákkal ügyeskedni, meg a következő indok miatt is fontos lenne)
-nem kizáró ok, mert megoldható micróból is, de elég fontos lenne hogy a dokkolón legalább 1 USB 2.0 legyen.
-Magyar nyelvű! Szoftver, és bill is így kéne. (egy szót nem tud a kedves rokon angolul)
-minimum 10 col! (pontosabban 10-12 között keresünk)
-Könnyű legyen!! Egyik legfontosabb szempont, hogy csak becsapva 2 könyv közé egy oldaltáskában ne legyen nagyon nehéz. Töltőstül 1 kiló alatt kellene mindenképp maradni! (többek között ezért is lettek elvetve a netbookok).
-Szoftverből nem kell semmi erős dologra gondolni. Netezés/emailezésre lenne csak használva.
-3g nem kell.
-Hátlapi kamera nem fontos, de plusz ha van.
-Aksi sem kritikus pont, de ne az az 1 órás típus legyen. (nem is kell 10 órát bírnia)
-tárméret nem szempont, ha bővíthető sdkártyával akkor pláne irreleváns, de amúgy is egy 60 giga bőven elég.
Ha valamit kihagytam sorry
Előre is köszönöm a választ!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mozilla Thunderbird
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Szólánc.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- újszerű iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest