Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iga007
tag
Nekem bejött...
Ha csak a tablet részét használod akkor kicsit sovány az üzemidő. 3G modemmel nem sok helyen kapsz 11' feletti kijelzővel tabot.
Aktív toll jár hozzá amit sajna a billenytyűzetes részbe lehet elrejteni, jobb lett volna ha a tab részbe teszik.
Nekem még kicsit fura ez win8.1. Tapicskolva nem kellene nagyobb felbontás ilyen mérethez nekem. SD slot van rajta így a fényképeket egyből át tudom rakni rá
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest