Új hozzászólás Aktív témák
-
tdsZola
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Pár hónapja vettem egy Acer Iconia w4-820 windows 8.1 táblát.
Tetszik a gép, jó egy teljes értékű windowsos gépet a kézben tartani.
Viszont vannak idegesítő problémák vele. Nem olvastam vissza a topicot teljesen mert rengeteg a hozzászólás, szóval elnézést ha erről már volt szó.
Technikus vagyok, egy internet szolgáltatónál szóval otthon vagyok a windowsban, viszont a 8.1 még új nekem ezért kérek véleményeket tőletek.A problémám az a gépemmel, hogy túl sűrűn lefagy egy modern oprendszerhez képest a jelenség főleg akkor jelentkezik (sőt mostanásg mindig) amikor töltőre rakom fel az Acert. Vagy egyből lefagy vagy csak utána miután alvó módba kapcsolom, a töltés végeztével mondjuk reggel már nem reagál a semmire így resetelni kell. Bekapcsolás után az első az esemény naplót nézem, hogy hátha ír valamit de nem ír semmi olyat amiből lehet valamire következtetni, sőt annyit ír mintha a rendszer nem is fagyott volna csak panaszkodik a futó windows hirtelen és helytelen ujra indítása miatt.
Ha valaki találkozott volna ilyen gonddal, vagy esetleg tudja rá az orvosságot kérem írja meg. köszönöm szépen máris

Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS Vivobook Snapdragonnal: talán egy új korszak kezdete!
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Hirdetés
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest