Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cma8
csendes tag
Sziasztok,
Karácsony óta elégedett tulajdonosa vagyok egy ASUS T100-as (z3775) hibridnek. Az eszközválasztást alaposan mérlegeltem, igyekeztem mindent körbejárni, de a sok pozitívum mellett mégis van egy bosszantó apróság.
A gépet jellemzően az íróasztalon használom desktopként: rákötöm a micro HDMI porton a 22"-es montiromat, a dokkolójából pedig USB-n csatlakozok szintén a monitorra, mert ebben van egy USB hub (ide jön a külső vinyű, rádiós egér, stb.). Minden tökéletesen működik, de az első töltési kisérletnél jött a bosszantó felfedezés, hogy annyira közel van egymáshoz a tableten a micro HDMI és a micro USB csatlakozó, hogy a két kábelt egyszerre nem tudom rádugni a tabletre. A micro HDMI kábelnek sajnos felfelé szélesedő feje van, ezért a hagyományos Micro USB kábel pont nem fér el mellette.
Gondoltam esetleg hajlított (90 fokos) micro USB átalakítóra, de nem tudom, hogy elférne-e a micro HDMI szélesebb része (kép lent) alatt.
Van valakinek ezzel kapcsolatban gyakorlati tapasztalata? Megosztaná, hogy milyen kábeleket használ egyidejű külső monitor (a monitoromon csak DVI csatlakozó van) és töltési funkciókra?
Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest