Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cma8
csendes tag
Sziasztok,
Karácsony óta elégedett tulajdonosa vagyok egy ASUS T100-as (z3775) hibridnek. Az eszközválasztást alaposan mérlegeltem, igyekeztem mindent körbejárni, de a sok pozitívum mellett mégis van egy bosszantó apróság.
A gépet jellemzően az íróasztalon használom desktopként: rákötöm a micro HDMI porton a 22"-es montiromat, a dokkolójából pedig USB-n csatlakozok szintén a monitorra, mert ebben van egy USB hub (ide jön a külső vinyű, rádiós egér, stb.). Minden tökéletesen működik, de az első töltési kisérletnél jött a bosszantó felfedezés, hogy annyira közel van egymáshoz a tableten a micro HDMI és a micro USB csatlakozó, hogy a két kábelt egyszerre nem tudom rádugni a tabletre. A micro HDMI kábelnek sajnos felfelé szélesedő feje van, ezért a hagyományos Micro USB kábel pont nem fér el mellette.
Gondoltam esetleg hajlított (90 fokos) micro USB átalakítóra, de nem tudom, hogy elférne-e a micro HDMI szélesebb része (kép lent) alatt.
Van valakinek ezzel kapcsolatban gyakorlati tapasztalata? Megosztaná, hogy milyen kábeleket használ egyidejű külső monitor (a monitoromon csak DVI csatlakozó van) és töltési funkciókra?
Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest