Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cma8
csendes tag
Sziasztok,
Karácsony óta elégedett tulajdonosa vagyok egy ASUS T100-as (z3775) hibridnek. Az eszközválasztást alaposan mérlegeltem, igyekeztem mindent körbejárni, de a sok pozitívum mellett mégis van egy bosszantó apróság.
A gépet jellemzően az íróasztalon használom desktopként: rákötöm a micro HDMI porton a 22"-es montiromat, a dokkolójából pedig USB-n csatlakozok szintén a monitorra, mert ebben van egy USB hub (ide jön a külső vinyű, rádiós egér, stb.). Minden tökéletesen működik, de az első töltési kisérletnél jött a bosszantó felfedezés, hogy annyira közel van egymáshoz a tableten a micro HDMI és a micro USB csatlakozó, hogy a két kábelt egyszerre nem tudom rádugni a tabletre. A micro HDMI kábelnek sajnos felfelé szélesedő feje van, ezért a hagyományos Micro USB kábel pont nem fér el mellette.
Gondoltam esetleg hajlított (90 fokos) micro USB átalakítóra, de nem tudom, hogy elférne-e a micro HDMI szélesebb része (kép lent) alatt.
Van valakinek ezzel kapcsolatban gyakorlati tapasztalata? Megosztaná, hogy milyen kábeleket használ egyidejű külső monitor (a monitoromon csak DVI csatlakozó van) és töltési funkciókra?
Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest