Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
sziasztok,
tanácsot kérni jöttem. Szeretnék egy 10" körüli, Win8-as tabletet, általános használatra. Játék, filmnézés, böngészgetés. 64GB-os (v nagyobb...bár az felesleges ha bővíthető), és olyan 100k körül legyen ára (Surface dejó lenne pedig). Használt, garis is játszik. Valaki írta, hogy fullhd nem annyira szerencsés mert desktop használat mellett már túl nagy ez a felbontás, ez mennyire para? Amúgy nem befolyásoló ez, ekkora képernyőn szerintem bőven jó az alacsonyabb is.
Kicsit már olvasgattam, Asus T100 kb megfelelőnek tűnik, elég jó a review, meg 1-2 vélemény is. Most megfogdostam kicsit, egyetlen kis bajom vele, hogy kicsit túl széles a kerete nekem. Ez nem annyira para, ha nem találok jobbat simán megveszem. De gondoltam megkérdezem esetleg hátha vannak még ajánlott, bevált cuccok, amikre vethetnék egy pillantást.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Fotók, videók mobillal
- The Crew sorozat
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Marathon (2025)
- További aktív témák...
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest