- Milyen videókártyát?
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Analóg fényképezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kész az LG széles frekvenciaspektrumon skálázható LCD panelje
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple asztali gépek
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
sziasztok,
tanácsot kérni jöttem. Szeretnék egy 10" körüli, Win8-as tabletet, általános használatra. Játék, filmnézés, böngészgetés. 64GB-os (v nagyobb...bár az felesleges ha bővíthető), és olyan 100k körül legyen ára (Surface dejó lenne pedig). Használt, garis is játszik. Valaki írta, hogy fullhd nem annyira szerencsés mert desktop használat mellett már túl nagy ez a felbontás, ez mennyire para? Amúgy nem befolyásoló ez, ekkora képernyőn szerintem bőven jó az alacsonyabb is.
Kicsit már olvasgattam, Asus T100 kb megfelelőnek tűnik, elég jó a review, meg 1-2 vélemény is. Most megfogdostam kicsit, egyetlen kis bajom vele, hogy kicsit túl széles a kerete nekem. Ez nem annyira para, ha nem találok jobbat simán megveszem. De gondoltam megkérdezem esetleg hátha vannak még ajánlott, bevált cuccok, amikre vethetnék egy pillantást.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Analóg fényképezés
- További aktív témák...
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest