Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- Monitor hiba topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
sziasztok,
tanácsot kérni jöttem. Szeretnék egy 10" körüli, Win8-as tabletet, általános használatra. Játék, filmnézés, böngészgetés. 64GB-os (v nagyobb...bár az felesleges ha bővíthető), és olyan 100k körül legyen ára (Surface dejó lenne pedig). Használt, garis is játszik. Valaki írta, hogy fullhd nem annyira szerencsés mert desktop használat mellett már túl nagy ez a felbontás, ez mennyire para? Amúgy nem befolyásoló ez, ekkora képernyőn szerintem bőven jó az alacsonyabb is.
Kicsit már olvasgattam, Asus T100 kb megfelelőnek tűnik, elég jó a review, meg 1-2 vélemény is. Most megfogdostam kicsit, egyetlen kis bajom vele, hogy kicsit túl széles a kerete nekem. Ez nem annyira para, ha nem találok jobbat simán megveszem. De gondoltam megkérdezem esetleg hátha vannak még ajánlott, bevált cuccok, amikre vethetnék egy pillantást.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest