- Melyik tápegységet vegyem?
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Herczi
senior tag
Sziasztok!
Húgom netbookja beadta a kulcsot, viszont az ő felhasználási körére sztem alapvetően jobb lenne egy tablet (később esetlegesen billentyűzettel kiegészítve), viszont, hogy valamilyen szinten megmaradjunk a megszokottaknál, egy windowsos tabletre gondoltam.A mediamarktnál most meg láttam Lenovo Miix 3 8"-os tabletet , ebbe már 2 giga RAM van azért keltette fel az érdeklődésem. Kérdés szerintetek ez jó vétel-e, illetve 1 giga RAM-ot nem-e lenne érdemes beáldozni +2 coll kijelzőért és az Asus Transformert választani? Böngészésre, zenére, meg max 1-2 játékra lenne használva (most még nincs szüksége szövegszerkesztőre, de sztem hamarosan eljön az az idő is).
Van esetleg még más opció max 60k-ért? vagy esetleg egy androidossal jobban járna?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest