Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- Steam Deck
- Fujifilm X
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
BestofJAVA
tag
válasz
rocketry23
üzenetére
Úgy van, hogy a Microsoft nem javít. Kiválasztod a menüből a problémát, és annak megfelelő árajánlatot kapsz egy új készülékre. Én csak szoftverfrissítést akartam, és 400 euróért ajánlott a rendszer vadonatúj gépet.
A Surface Pro előnye az integráltság magas foka. Ebbe nem barmolnak bele, az már nem lenne ugyanaz. Nem toldoz, nem foltoz.
A biztonság kedvéért és hazaszeretetből írom, figyelmeztetésül, hogy ez a készülék nem minden célra megfelelő, amire egy laptop. Számomra a zsanér nélküli billentyűzet nem elég. Az egyetlen USB esetleg nem elég. A mini Display porthoz vettem HDMI átalakító kábelt Kínából, 1000Ft alatt. Megrendeltem bőven azelőtt, hogy valaha szükség lett volna rá, hogy ne kerüljön hirtelen szükségben a tízszeresébe.
(Mivel portrait módban használom, azaz A4-es lapot imitálva, a saját billentyűzete pedig landscape módra van kitalálva, mágnessel a sarkába tettem egy parányi billentyűzetet egérrel. Ha nem akarod A4 lapként használni, akkor inkább laptopot vegyél, akár Surface Bookot vagy mást.) Vagy 2 az 1-bent.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Arany János - Kapcsos könyv
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest